pe deal

pe deal

luni, 29 august 2011

Apatia partidelor neparlamentare înaintea alegerilor din 2012


Sa se reproseze PNL ca nu vrea sa salveze PNTCD este ceva lipsit de sens. PNTCD a fost de la inceput (ian. 1990) dusmanul declarat al comunismului si comunistilor, voia condamnarea crimelor acestora, sub coordonarea lui I. Iliescu a fost infiltrat de securisti sau oameni cumparati de activul PCR iar acesti mercenari au angajament semnat sa distruga PNTCD. Singurul care m-ai putea face ceva era d-l Ciuhandru dar...dandu-si seama ca este "prea mic pentru un razboi atat de mare" a inchinat steagul recunoscandu-se invins. Ciorbea, Pavelescu, Milut si...ceilalti sunt mercenari platiti si astazi de I.Iliescu & co.
Am uitat sa il pomenesc pe Radu Vasile; sa fie POMENIT dupa fapta lui in veci de veci. Probabil ca de aceea si-a facut casa in Paradisul Verde a lui Tantareanu; stie ca va merge dupa...in alt paradis. Mai intunecat si mai mult rosu decat verde!
Vezi dumneata diferenta dintre noi? In timp ce dumneata "muncesti" eu "stau pe net". Asta este si diferenta dintre Presedintii PNTCD care "muncesc" sa distruga partidul si eu un simplu taran fost membru PNTCD. Cu stima si serviciu usor...pe net!

Pentru a salva satul românesc, semnaţi petiţia de legiferare a
„Codului Rural şi al Pescuitului”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu